Verzenden & Retourneren

Verzenden:

Nr1. Afwijkingen van kleuren als hoe op de foto aangegeven kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding en/of reparatie.

Nr2. Na het plaatsen van een bestelling krijg je een bevestiging per e-mail. Als je bestelling gemaakt is en wordt verzonden krijg je een verzend bevestiging en een track and trace code per e-mail toegezonden.

Nr3. De producten afkomstig van Doodle Design worden verzonden als brievenbus pakket via PostNL (verzendkosten gratis)

Nr4. Uw bestelling word verzonden via Post NL en is binnen 7 werkdagen in huis tenzij het product niet op voorraad is of er problemen zijn met het verzenden. U ontvangt dan een e-mail binnen een aantal dagen met de verwachte leverdatum/informatie . (Doodle Design is wettelijk verplicht een bestelling binnen 30 dagen te leveren)

Nr6. Doodle Design verzend tot nu toe alleen naar Nederland en Belgiรซ.

Retourneren:

Nr1. Het is mogelijk een/meerdere product(en) binnen 14 dagen retour te sturen mitst dit product ongewassen onbeschadigd en ongebruikt is.

Nr2. Het is belangrijk dat het product goed en stevig is ingepakt (het liefst in de verpakking hoe u het heeft ontvangen) En vul het retour formulier in of het contact formulier.

Nr3. Het is verplicht uw product te verzenden via een brievenbus of een Post NL locatie, Met uiteraard genoeg postzegels erop.

Nr4. De retourneer kosten komen voor uw eigen rekening.

Nr5. Doodle design ontvangt graag het retour gestuurde pakketje op:

Doodle design – Hoekweg 42 Voorburg 2275tb Nederland

Doodle design behoud het recht om deze pagina te bewerken wanneer hij dat wilt.